Σε στάση εργασίας οι οδηγοί της εταιρείας Cyprus Public Transport στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφία

Σε στάση εργασίας οι οδηγοί της εταιρείας Cyprus Public Transport στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφία

Αυθόρμητη στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 12 το μεσημέρι οι οδηγοί της εταιρείας Cyprus Public Transport στη Λάρνακα.

Η Νάντια Κυρίτση, γενική γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, αναφέρει ότι οι οδηγοί λεωφορείων της εταιρείας, προχώρησαν στην στάση εργασίας λόγω περιστατικού βίας.

Σημειώνει ότι, επιβάτης φώναξε στην οδηγό να κάνει στάση, ωστόσο η γυναίκα δεν άκουσε, με τον επιβάτη να εκνευρίζεται, να της επιτίθεται και να την κτυπά.

Σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία απολογείται στους επιβάτες για την ταλαιπωρία που προκαλείται, σημειώνοντας ότι μέχρι της στιγμής δεν έχει υπόψιν τα αίτια που οδήγησαν στη στάση εργασίας.

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE