Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο Μιχάλη Μιχαήλ - «Απεδήμησε εις Κύριον αδόκητα» - Δείτε φωτογραφία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο Μιχάλη Μιχαήλ - «Απεδήμησε εις Κύριον αδόκητα» - Δείτε φωτογραφία

Στο πένθος βυθίστηκε από το περασμένο Σάββατο η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος της, Μιχάλης Μιχαήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πένθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο - «Έφυγε» ο πρόεδρος της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι σήμερα Τρίτη, 16 Ιουλίου στις 17:00 το απόγευμα από Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι.

Σε ανάρτηση του ο πρώην Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Δρ. Αντώνης Στυλιανου αναφέρει, «Κηδεύεται σήμερα στο Ακρωτήρι στις 17:00 ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης Μιχάλης Μιχαήλ, μεταξύ άλλων, Οργανωτικός Γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Αθλητικής Αγροτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, που απεδήμησε εις Κύριον αδόκητα την Παρασκευή σε ηλικία 52 ετών. Αιωνία του η μνήμη».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE