Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Φαίνεται πως σοβαρεύουν τα πράγματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς!

Ο παρουσιαστής ο οποίος ετοιμάζει με ηρεμία και πολλή όρεξη τη νέα του εκπομπή με την Μαίρη Συνατσάκη βλέπει τις εξελίξεις και στην προσωπική του ζωή να πηγαίνουν πολύ καλά.

Σύμφωνα με τη Real, ο Δημήτρης ήδη γνώρισε την αγαπημένη του στους δικούς του, κάτι που σημαίνει πως το... πράγμα σοβαρεύει. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε σε δείπνο με τους γονείς του παρουσιαστή.

Μπορεί το ζευγάρι να μην συγκατοικεί ακόμα κάτω από την ίδια στέγη αλλά άνθρωποι που τους συναναστρέφονται λένε πως δεν θα αργήσει να έρθει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.