Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Φαίνεται πως σοβαρεύουν τα πράγματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς!

Ο παρουσιαστής ο οποίος ετοιμάζει με ηρεμία και πολλή όρεξη τη νέα του εκπομπή με την Μαίρη Συνατσάκη βλέπει τις εξελίξεις και στην προσωπική του ζωή να πηγαίνουν πολύ καλά.

Σύμφωνα με τη Real, ο Δημήτρης ήδη γνώρισε την αγαπημένη του στους δικούς του, κάτι που σημαίνει πως το... πράγμα σοβαρεύει. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε σε δείπνο με τους γονείς του παρουσιαστή.

Μπορεί το ζευγάρι να μην συγκατοικεί ακόμα κάτω από την ίδια στέγη αλλά άνθρωποι που τους συναναστρέφονται λένε πως δεν θα αργήσει να έρθει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE