Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Φαίνεται πως σοβαρεύουν τα πράγματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς!

Ο παρουσιαστής ο οποίος ετοιμάζει με ηρεμία και πολλή όρεξη τη νέα του εκπομπή με την Μαίρη Συνατσάκη βλέπει τις εξελίξεις και στην προσωπική του ζωή να πηγαίνουν πολύ καλά.

Σύμφωνα με τη Real, ο Δημήτρης ήδη γνώρισε την αγαπημένη του στους δικούς του, κάτι που σημαίνει πως το... πράγμα σοβαρεύει. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε σε δείπνο με τους γονείς του παρουσιαστή.

Μπορεί το ζευγάρι να μην συγκατοικεί ακόμα κάτω από την ίδια στέγη αλλά άνθρωποι που τους συναναστρέφονται λένε πως δεν θα αργήσει να έρθει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.