Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Σοβαρεύει το πράμα: Ο Ουγγαρέζος γνώρισε την Ιλένια στους γονείς του!

Φαίνεται πως σοβαρεύουν τα πράγματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς!

Ο παρουσιαστής ο οποίος ετοιμάζει με ηρεμία και πολλή όρεξη τη νέα του εκπομπή με την Μαίρη Συνατσάκη βλέπει τις εξελίξεις και στην προσωπική του ζωή να πηγαίνουν πολύ καλά.

Σύμφωνα με τη Real, ο Δημήτρης ήδη γνώρισε την αγαπημένη του στους δικούς του, κάτι που σημαίνει πως το... πράγμα σοβαρεύει. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε σε δείπνο με τους γονείς του παρουσιαστή.

Μπορεί το ζευγάρι να μην συγκατοικεί ακόμα κάτω από την ίδια στέγη αλλά άνθρωποι που τους συναναστρέφονται λένε πως δεν θα αργήσει να έρθει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE