LIFESTYLE

Ο Κωστόπουλος στην Κύπρο και το Mr Cyprus του Sigma; Γελούν, κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται οι συνεργάτες του

Ο Κωστόπουλος στην Κύπρο και το Mr Cyprus του Sigma; Γελούν, κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται οι συνεργάτες του

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα ονόματα αναφορικά με την κριτική επιτροπή του Mr Cyprus που θα αρχίσει σε λίγο χρονικό διάστημα να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Sigma με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Έβελυν Καζαντόγλου.

Μεταξύ άλλων ακούστηκε το όνομα του Λάκη Γαβαλά και εσχάτως αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου αλλά ο ίδιος μέσα από ένα σάιτ το οποίο διατηρεί διαψεύδει, ειρωνευόμενος εν μέρει τα αναληθή δημοσιεύματα.

Μάλιστα γράφει, ότι ο Κωστόπουλος ποτέ δεν θα συμμετείχε σε μια επιτροπή για να διαλέξουν τον πιο όμορφο άντρα και συμπληρώνεται στο δημοσίευμα ότι ο Πέτρος το μόνο πράγμα που κάνει κάστινγκ αυτό το διάστημα είναι για…. σκύλο που θα πάρει στο γιό του! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΈΥΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Επιστημονική φαντασία: Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε σόου στην Κύπρο

Το τελευταίο 24ωρο κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέτρο να παίρνει μέρος σε κυπριακό σόου και να αναλαμβάνει θέση κριτή σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα ονόματι Mr Cyprus, που είναι τύπου Nexthttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png Top Model και μάλιστα θα διαγωνίζονται άντρες.

Η είδηση αυτή προκάλεσε σε εμάς τους συνεργάτες του γέλιο και θυμηδία. Όπως αντιλαμβάνεστε τα δημοσιεύματα και οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, γιατί όπως γνωρίζουμε τον Κωστόπουλο,  ποτέ δεν θα ήθελε να αναλάβει θέση κριτή για να πει ποιος άντρας είναι πιο ωραίος.

Προς το παρόν, αυτή την περίοδο κάνει «κάστινγκ» σκύλων για να δει ποιο θα πάρει για τον γιο του που θέλει ένα. Θα τον βρείτε στους δρόμους γιατί προτιμάει να σώσει ένα αδέσποτο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Την ανάγκη για τριμερή συνάντηση ούτως ώστε οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων να συζητήσουν τις απόψεις τους στην παρουσία της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, μετέφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με πληροφορίες .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top