Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε φωτιά σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Άρσους και Ομόδους

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε φωτιά σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Άρσους και Ομόδους

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 25 περιστατικά, 11 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις. Εκτός από τα χθεσινά ανακοινωθέντα στις 00:53 έγινε ανταπόκριση σε πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Άρσους και Ομόδους Επαρχίας Λεμεσού σε ξηρά χόρτα, χαμήλη άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων η οποία αναπτύχθηκε σε πολύ δύσβατο έδαφος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν συνολικά με 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς πόλης και Επαρχίας Λεμεσού. Υπήρξε υποστήριξη από το Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, Πολιτική Άμυνα με δύο Φ.Κ.Μ και την Υπηρεσία Θήρας με μία κινητή μονάδα.

Οι επίγειες δυνάμεις εργάζονταν καθόλη τη διάρκεια της νύκτας με αποτέλεσμα η πυρκαγιά μέχρι το πρωΐ να ελεγχθεί. Από το πρωΐ ένα ελικόπτερο πυρόσβεση κάνει ρίψεις για να γίνει πλήρης οριοθέτηση. Οι επίγειες δυνάμεις παραμένουν και εργάζονται επίσης για πλήρη οριοθέτηση και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. Η πυρκαγιά κατέκευσε συνολική έκαταση περίπου οκτώ εκταρίων.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE