Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις - Διαμάχη κυκλωμάτων «βλέπουν» οι Αρχές, τα βίντεο της συμπλοκής

Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις - Διαμάχη κυκλωμάτων «βλέπουν» οι Αρχές, τα βίντεο της συμπλοκής

Διαμάχη κυκλωμάτων «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar της Χαλκιδικής.

Η παρουσία των 7 Βούλγαρων πελατών, που ξεκίνησαν τον καβγά, επειδή καθυστέρησε η παραγγελία τους, κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι. Κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο που ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η «ομάδα ασφαλείας» του μπαρ της Χαλκιδικής, προσεγγίζει την παρέα των θαμώνων από τη Βουλγαρία, το βράδυ της Παρασκευής. Αμέσως αρχίζουν να λογομαχούν και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι θαμώνες έντρομοι απομακρύνονται τρέχοντας και το μαγαζί αδειάζει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της Κυβέρνησης:

BEST OF TOTHEMAONLINE