Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού

Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 14.00 η πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα σε περιοχή μεταξύ Ανώγυρας και Πάχνας στην επαρχία Λεμεσού. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς λόγω των ανέμων, οι κίνδυνοι αναζωπύρωσης είναι μεγάλοι.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής κάνει λόγο για 3 εκτάρια άγριας βλάστησης σε μια προκαταρκτική εκτίμηση της καμένης έκτασης. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής του τμήματος δασών και εθελοντικές ομάδες ενώ από αέρος επιχείρησαν και πέντε πτητικά μέσα.

Μετά την τελική κατάσβεση της, τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πλήρης έλεγχος στην πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Πάχνας. Θα παραμείνουν σε επιφυλακή επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις καθόλη τη διάρκεια της νύκτας. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.