Τροχαίο στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 83χρονης Ανδρούλλας

Τροχαίο στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 83χρονης Ανδρούλλας

«Έσβησε» η 83χρονη Ανδρούλλα, μετά από τροχαίο στη Λεμεσό, στις 11 Αυγούστου, στο οποίο ενεπλάκησαν 4 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της την οποία πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Νίκολας Χαραλάμπους και από την οποία λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Αυγούστου, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό το μεσημέρι στη διασταύρωση Αγ. Φυλάξεως με Σπύρου Κυπριανού, από το οποίο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 4 άτομα προληπτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE