Στη διάθεση των δημοτών ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού

Στη διάθεση των δημοτών ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού

Ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού, Γιάννος Ιωάννου, φαίνεται ότι σήκωσε ήδη τα μανίκια πάνω… και βρίσκετε καθημερινά επί το έργον, με πρώτιστο στόχο να είναι κοντά στους δημότες της περιοχής.

Στο πλαίσιο των μέτρων που θα ληφθούν για την αναβάθμιση της ποιότητας υπηρεσιών του Δημοτικού διαμερίσματος Δρομολαξιάς – Μενεού, και με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους δημότες, ο κ. Ιωάννου, από την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024, και κάθε Παρασκευή, θα δέχεται στο γραφείο του οποιονδήποτε δημότη επιθυμεί να συζητήσει τα θέματα που τον απασχολούν χωρίς να είναι απαραίτητη η διευθέτηση ραντεβού.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει και ο ίδιος να μεταφέρει τις ανησυχίες και τα ζητήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και επίλυσή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE