«Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

«Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

Ξυλοδαρμό από άγνωστους δέχθηκε άνδρας σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Πέμπτης (σ.σ. γύρω στις 5 το πρωί).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 21χρονος κατήγγειλε ότι την ίδια μέρα γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα που βρίσκονταν εντός του υποστατικού.

Ο τραυματίας μετέβη στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιματώματα και θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, καθώς και ρινικό κάταγμα.

Το εν λόγω πρόσωπο κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού για να προβεί σε καταγγελία, με την Αστυνομία να ψάχνει τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.