Βόρεια Ιρλανδία: 33χρονη εκπαιδευτικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή

Βόρεια Ιρλανδία: 33χρονη εκπαιδευτικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή

Στο σκαμνί δικαστηρίου στη Βόρεια Ιρλανδία αναμένεται να καθίσει η 33χρονη εκπαιδευτικός Τζούντιθ Έβανς η οποία κατηγορείται για σεξουλακική κακοποίηση μαθητή της.

Η 33χρονη εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη θέση της στο σχολείο Belfast Boys θα δικαστεί για σεξουαλική αδικήματα με θύμα έναν μαθητή, όπως μετέδωσε ο Belfast Telegraph.

Η ίδια κατά την πρώτη εμφάνισή της ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε και τις 11 κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται, ανάμεσα στις οποίες η σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο, η κατοχή άσεμνων φωτογραφιών μαθητή αλλά και η παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Η Έβανς προσπάθησε να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.Ο δικαστής, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα επικαλούμενος «τη σημασία μιας ανοιχτής διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με τη δικογραφία η εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι είχε επαφές με μαθητή της με σκοπό την σεξουαλική ικανοποίησή της για το διάστημα από την 1η Μαρτίου έως τις 17 Μαΐου.

Κατά τη δικογραφία η 33χρονη, η οποία θα δικαστεί στις 4 Νοεμβρίου, συναντήθηκε δύο φορές με τον μαθητή για σεξουαλική δραστηριότητα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE