Συνελήφθη στον Έβρο διακινητής που μετέφερε με πολυτελές κλεμμένο όχημα παράνομους μετανάστες

Συνελήφθη στον Έβρο διακινητής που μετέφερε με πολυτελές κλεμμένο όχημα παράνομους μετανάστες

Με πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού επιχείρησε να προωθήσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, σε οικισμό του Έβρου, όταν ο εν λόγω οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τους διακινούμενους επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, χωρίς να τα καταφέρουν.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, για το πολυτελές όχημα είχε δηλωθεί κλοπή μία ημέρα πριν, σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εσαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE