Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Οι έφηβοι αγοράζουν τώρα περισσότερα ρούχα από μάρκες όπως η Nike και η Lululemon και... αφήνουν πίσω τα κλασικά τζιν από μάρκες όπως η Abercrombie, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Piper Jaffray για τις δαπάνες των εφήβων.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Levi 's παραδέχθηκε μάλιστα ότι η εταιρεία απειλείται από την πιο αθλητική τάση που επιβάλει πιο άνετα παντελόνια, τύπου κολάν.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Levi 's, η οποία είναι πιο εμβληματική εταιρεία τζιν στον κόσμο «κόλλησε» στο βασικό της προϊόν αντί να προσαρμοστεί στις καταναλωτικές τάσεις.
Ως εκ τούτου, αυτό έχει κοστίσει στην εταιρεία καθώς οι πωλήσεις της έπεσαν από τα 7 δισεκατομμύρια στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




