ΕΛΛΑΔΑ

Κρητικός έδειρε με μαγκούρα τον διευθυντή σχολείου

Κρητικός έδειρε με μαγκούρα τον διευθυντή σχολείου

Ένα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Συβρίτου στο Δήμο Αμαρίου, της Κρήτης με θύμα τον διευθυντή του σχολείου. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αδελφός ενός 13χρονου μαθητή μπούκαρε μέσα στο γραφείο του και του επιτέθηκε με μία μαγκούρα!

Ο κύριος Βαγγέλης Ανυφαντάκης έβαλε το χέρι του μπροστά για να προστατέψει από το χτύπημα το κεφάλι του με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα. Ο 23χρονος δράστης μετά την επίθεση έγινε καπνός ενώ ο διευθυντής υπέβαλλε μήνυση εναντίον του.

Ο λόγος της επίθεσης; Δεν του άρεσε το ότι ο αδελφός του είχε πάρει αποβολή από το σχολείο για τρεις μέρες, επειδή είχε ανεβάσει κάποια υβριστικά σχόλια για καθηγητή στο Facebook.

«Ποιος είσαι εσύ που θα τον αποβάλεις, με ρώτησε και στη συνέχεια μου επιτέθηκε με την κατσούνα. Αν δεν έβαζα το χέρι μου μπροστά, που έπαθε κάταγμα, θα με χτυπούσε στο κεφάλι, εκεί σημάδευε, και δεν ξέρω και εγώ που θα είχα καταλήξει, μπορεί και νεκρός» ανέφερε ο διευθυντής.

Για αυτό το λόγο, την Τετάρτη εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου προχωρούν σε απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας «από τις αστυνομικές αρχές, τις τοπικές αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα που δεν είναι πρωτοφανή και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top