Πιλότος κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο γυναίκα συγκυβερνήτη, επειδή πήγε στην τουαλέτα κατά την διάρκεια της πτήσης

Πιλότος κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο γυναίκα συγκυβερνήτη, επειδή πήγε στην τουαλέτα κατά την διάρκεια της πτήσης

Ένας εξαγριωμένος πιλότος φέρεται να κλείδωσε τη γυναίκα συγκυβερνήτη έξω από το πιλοτήριο.

Ο λόγος είναι πως απλώς η γυναίκα συγκυβερνήτης πήγε στην τουαλέτα για λίγα λεπτά. Η πτήση της SriLankan Airlines διήρκησε δέκα ώρες, από το Σίδνεϊ με προορισμό το Κολόμπο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η συγκυβερνήτης δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στο πιλοτήριο επειδή τον άφησε μόνο του για λίγα λεπτά.

Ο πιλότος είχε εξοργιστεί καθώς δεν είχε κανονίσει την αντικατάστασή της στο πιλοτήριο σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες λειτουργίας, οδηγώντας σε αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Χρειάστηκε η παρέμβαση μιας αεροσυνοδού, η οποία διαπραγματεύτηκε με τον πιλότο, ώστε τελικά να τον μεταπείσει και να επιστρέψει η συγκυβερνήτης στην θέση της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE