Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: Οι κυβερνοεπιθέσειις επηρέασαν την κατάσταση

Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: Οι κυβερνοεπιθέσειις επηρέασαν την κατάσταση

Αυξημένα τα προληπτικά μέτρα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά τις τελευταίες κυβερνοεπιθέσεις σε διάφορες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Κύπρο.

Το Αεροδρόμιο Λάρνακας, προχώρησε σε διαφορετικό πλάνο διαχείρισης της κατάστασης, εξαιτίας των ζητημάτων που προκύπτουν από τις κυβερνοεπιθέσεις.

Αυξημένο το επίπεδο ασφαλείας προκειμένου να μην προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα από πιθανές κυβερνοεπιθέσεις στα συστήματα του αεροδρομίου. 

Για αυτό και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας αποφασίστηκε όπως ο έλεγχος γίνεται από αστυνομικούς, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE