Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε τέσσερις νεαρούς στο Περιστέρι και τους έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο

Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε τέσσερις νεαρούς στο Περιστέρι και τους έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο

Σκηνικό τρόμου εκτυλίχθηκε χθες βράδυ για τέσσερις νεαρούς στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής ομάδα περίπου 20 ατόμων προσέγγισε τέσσερις νεαρούς ηλικίας 21 ετών, 18 ετών, 17 ετών και 15 ετών. Με τη χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από τον 21χρονο, ένα τσαντάκι που περιείχε κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν στην πλατεία Δημαρχείου και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 25χρονο Αλβανό υπήκοο που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία.

Μετά την επίθεση, το ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τέσσερις νεαρούς, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ Νίκαιας χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE