Τσάκωσαν 22χρονη με φιαλίδια που περιείχαν αέριο γέλιου - Της πέρασαν χειροπέδες

Τσάκωσαν 22χρονη με φιαλίδια που περιείχαν αέριο γέλιου - Της πέρασαν χειροπέδες

Συνολικά 224 φιαλίδια υποξειδίου του αζώτου, γνωστού ως αέριο γέλιου, εντόπισε η Αστυνομία, σε όχημα που οδηγούσε 22χρονη, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, γύρω στις 20:30, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν για τυπικό έλεγχο όχημα στην περιοχή του Ύψωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός ήταν 22χρονη, ενώ κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν 224 φιαλίδια υποξειδίου του αζώτου, η κατοχή του οποίου απαγορεύεται χωρίς άδεια.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ η 22χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE