Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένη οικία στη Λεμεσό - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένη οικία στη Λεμεσό - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από πληροφόρία για πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένη οικία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες ξέσπασε φωτιά, το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) σε σπίτι σε τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού δίπλα από το παλιό σινεμά «Απόλλων».

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για κατάσβεση, ενώ έγιναν προσπάθειες να προστατευθούν διπλανές οικίες.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να περιοριορίσουν την πυρκαγιά στην ανώγειο ακατοίκητη κατοικία. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, επηρεάστηκε η οροφή διπλανής κατοικίας χωρίς να επεκταθεί σε άλλες.

Ένεκα της ιδιομορφίας της στέγης και των άλλων εφαπτόμενων κατοικιών μετά την πλήρη κατάσβεση θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης σε επιφυλακή μέχρι αύριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE