Βρήκαν ανήλικους σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό - Κατέληξαν στο τμήμα μαζί με τον 36χρονο ιδιοκτήτη

Βρήκαν ανήλικους σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό - Κατέληξαν στο τμήμα μαζί με τον 36χρονο ιδιοκτήτη

Δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, δόθηκε πληροφορία για είσοδο ανηλίκων σε συγκεκριμένο υποστατικό (νυχτερινό κέντρο διασκέδασης), το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στη Λεμεσό.

Άμεσα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν στον χώρο, όπου εντόπισαν τέσσερις ανήλικους (ηλικίας μεταξύ 15-16 ετών) εντός του υποστατικού, χωρίς να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα τους, κατά παράβαση του περί Κέντρων Αναψυχής Νόμου.

Ο 36χρονος υπεύθυνος του υποστατικού κλήθηκε και προσήλθε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων, στην Κεντρική Αστυνομία, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για το συγκεκριμένο αδίκημα, ώστε να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Οι ανήλικοι παρελήφθησαν από τους γονείς τους και αποχώρησαν από την Αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι στο παραπάνω υποστατικό δεν εντοπίστηκαν οινοπνευματώδη ποτά. Ελέγχθηκαν όλες οι σχετικές άδειες του υποστατικού, οι οποίες ήταν σε ισχύ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE