ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος σκότωσε τον Γιαννάκη Χριστοδούλου; 900 αυτοκίνητα στη λίστα της Αστυνομίας για έλεγχο! Διαβάστε το προφίλ του οδηγού

Ποιος σκότωσε τον Γιαννάκη Χριστοδούλου; 900 αυτοκίνητα στη λίστα της Αστυνομίας για έλεγχο!  Διαβάστε το προφίλ του οδηγού

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας ώστε να βρεθεί και να συλληφθεί ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε θανάσιμα τον άτυχο 79χρονο Γιαννάκη Χριστοδούλου στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το μοντέλο του αυτοκινήτου αλλά και το χρώμα (γκρίζο ή ασημί)  αντιστοιχεί σε περίπου 900 αυτοκίνητα σε όλη την Κύπρο, γεγονός που έχει κινητοποιήσει την Αστυνομία που έχει ξεκινήσει έρευνες, δηλώνοντας ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ο οδηγός.

Μάλιστα πήγες αναφέρουν στο ThemaOnline.com ότι πρόκειται για άντρα, νεαρής ηλικίας, βασιζόμενη πάντα σε μαρτυρικό υλικό που έχει στη διάθεση τους οι αρχές και κατάφεραν έτσι να σκιαγραφήσουν το προφίλ του ασυνείδητου που παράτησε χτυπημένο ένα συνάνθρωπο μας στη μέση του δρόμου.

Αναφορικά με τις έρευνες έχουν μέχρι στιγμής έχουν ελεγχτεί περί των 100 οχημάτων και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί καθολη τη διάρκεια της μέρας.

Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο φέρει ζημιές στο μπροστινό γυαλί ενώ πιστεύετε ότι ο οδηγός βρίσκεται ακινητοποιημένος στο σπίτι του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πάντως όπως δηλώνουν αστυνομικές πηγές εάν ο ίδιος παραδοθεί θα ελαφρύνει όσο γίνεται περισσότερο τη θέση του.  

Διαβάστε περισσότερα:ΕΠΕΙΓΟΝ: Βοηθήστε να βρεθεί ο οδηγός που σκότωσε τον Γιαννάκη Χριστοδούλου! Οδηγούσε το αυτοκίνητο της φωτογραφίας​

Αποκαλυπτικό: Άντρας νεαρής ηλικίας ο ασυνείδητος οδηγός – Στενεύουν τα περιθώρια για τον ίδιο!

Θανατηφόρο στη Πάφο: Εδώ άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος συνταξιούχος! (ΦΩΤΟ)

Tags:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top