Στο Νοσοκομείο 26χρονος μετά τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Η κατάσταση υγείας του

Στο Νοσοκομείο 26χρονος μετά τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Η κατάσταση υγείας του

Ένας άντρας 26 χρόνων τραυματίστηκε σε επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο 26χρονος φέρει κάταγμα στο πρόσωπο και τραύματα στο σώμα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από την έναρξη του αγώνα, ομάδα φιλάθλων της Ανόρθωσης από την βόρεια κερκίδα, προσπάθησε να εισέλθει στην ανατολική κερκίδα του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ παραβιάζοντας κιγκλιδώματα, ενώ με την άμεση επέμβαση μελών της Δύναμης, απετράπησαν περισσότερες εντάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τα περιστατικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE