Λετυμπιώτης: «Αυτονόητη» η πρόσκληση του ΠτΔ στην Πινδάρου – Όσα ανέφερε για το σκιώδης Υπουργικό

Λετυμπιώτης: «Αυτονόητη» η πρόσκληση του ΠτΔ στην Πινδάρου – Όσα ανέφερε για το σκιώδης Υπουργικό

Για το σκιώδες Υπουργικό αλλά και για την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Πινδάρου, μίλησε στον alpha, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Λετυμπιώτης αναφορικά με την παρουσία του Προέδρου στην Πινδάρου, τονίζοντας πως «είναι στη δημόσια σφαίρα που κάποιες φορές επιχειρείται να προσδίδεται μεγαλύτερη έμφαση ακόμη και στα αυτονόητα»

«Προφανώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν παρόν στο μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη. Μετά υπήρξε η αυτονόητη πρόσκληση στα γραφεία της Πινδάρου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Πρόεδρο της Βουλής θεσμικά έχουν μια πολύ στενή συνεργασία για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις της κοινωνίας», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το σκιώδες υπουργικό που ανακοίνωσε ο ΔΗΣΥ το Σαββατοκύριακο,  ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση θέλει να αξιολογείται το έργο της»

«Κάθε ευκαιρία για νηφάλια, αντικειμενική, εποικοδομητική κριτική, μόνο να συμβάλει μπορεί στο ωφέλιμο του κυβερνητικού έργου και είναι κάτι που εμείς επιδιώκουμε», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE