Τροχαίο Πάφος: Βρετανίδα παρέσυρε ποδηλάτη

Τροχαίο Πάφος: Βρετανίδα παρέσυρε ποδηλάτη

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πάφο τραυματίστηκε 31χρονος ποδηλάτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:40 το απόγευμα της Τετάρης στην διασταύρωση μεταξύ των οδών Αγίων Αναργύρων και Σωτηράκη Μαρκίδη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε Βρετανίδα μόνιμος κάτοικος Κύπρου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τον 31χρονο ποδηλάτη.

Ο ποδηλάτης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις φέρει κτυπήματα στην στοματική του κοιλότητα, ενώ υποβάλλεται  σε αξονική τομογραφία.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή  και διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE