Ανήλικος από την Κύπρο έστελνε μηνύματα για βόμβες στα αεροδρόμια της Ελλάδας

Ανήλικος από την Κύπρο έστελνε μηνύματα για βόμβες στα αεροδρόμια της Ελλάδας

Ένας ανήλικος, κυπριακής καταγωγής ταυτοποιήθηκε για την αποστολή e-mail που απειλούσαν για τοποθέτηση βόμβας σε κάθε αεροδρόμιο της χώρας.

Πρόκειται για μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που είχαν αποσταλεί τον Ιανουάριο.

Ακολούθησε κατεπείγουσα έρευνα, από την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη στην Κύπρο, ενώ σε συνεργασία με τις κυπριακές Αρχές, αξιοποιώντας διαύλους επικοινωνίας της Europol και της Eurojust ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος ως ο αποστολέας των ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και η κατοικία στην οποία διαμένει με τους γονείς του, όπου, από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι κυπριακές Αρχές, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό, τάμπλετ, μόντεμ και ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE