Στόχος βανδάλων έγινε σε δύο περιπτώσεις δημοτικό σχολείο στη Λεμεσό. Οι δράστες έκλεψαν από το σχολείο χρηματικό ποσό. Η Αστυνομία, που διερευνά την υπόθεση, εκτιμά ότι οι δράσεις είναι νεαρά πρόσωπα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσπασαν παράθυρα και έβαλαν φωτιά σε αίθουσα - Νέοι βανδαλισμοί σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο 7ο δημοτικό σχολείο της Λεμεσού την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Την Πέμπτη, οι δράστες προκάλεσαν ζημιά στην πόρτα και την αίθουσα Τέχνης του σχολείου.
Την Παρασκευή άρπαξαν από διάφορες αίθουσες και τάξεις, τα κλειδιά των οποίων βρήκαν σε χώρο όπου παραβίασαν, φακέλους με χρήματα μαθητών για τις σχολικές φωτογραφίες, ύψους περίπου 200 ευρώ. Προκάλεσαν ζημιές σε αίθουσες του σχολείου χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες που βρίσκονταν στο σχολικό χώρο.
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση. Εκτιμάται ότι οι δράστες είναι νεαρά πρόσωπα και γίνονται προσπάθειες εντοπισμού τους.
Πηγή: ΚΥΠΕ/Κεντρική φωτογραφία - αρχείο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
• Νέα επίθεση σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό: Έκλεψαν 21χρονο και το έβαλαν στα πόδια
• Σε εξέλιξη οι διεργασίες στο ΣΑ για ψήφισμα ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Στήριξη για άτυπες συνομιλίες στο Κυπριακό
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις