Ασκηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας την Τρίτη - Όλες οι λεπτομέρειες

Ασκηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας την Τρίτη - Όλες οι λεπτομέρειες

Άσκηση διαχείρισης αεροπειρατείας σε αεροσκάφος, θα διενεργηθεί την Τρίτη 26.11.2024, μεταξύ των ωρών 0900 – 1300, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Στην άσκηση θα λάβουν μέρος δυνάμεις από την Αστυνομία, (Μ.Μ.Α.Δ. – Δ.ΑΣ.Α.), η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Ασθενοφόρων, η Τus Αirways, η Πολιτική Αεροπορία και η Ηermes Αirports.

Στόχος της άσκησης είναι να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας εφαρμογής των σχετικών Σχεδίων Επιχειρήσεων, αλλά και ο συντονισμός και ανταπόκριση των υπόλοιπων συναρμόδιων υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν ενδεχόμενη αεροπειρατεία σε αεροσκάφος, εντός του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE