Ασκηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας την Τρίτη - Όλες οι λεπτομέρειες

Ασκηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας την Τρίτη - Όλες οι λεπτομέρειες

Άσκηση διαχείρισης αεροπειρατείας σε αεροσκάφος, θα διενεργηθεί την Τρίτη 26.11.2024, μεταξύ των ωρών 0900 – 1300, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Στην άσκηση θα λάβουν μέρος δυνάμεις από την Αστυνομία, (Μ.Μ.Α.Δ. – Δ.ΑΣ.Α.), η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Ασθενοφόρων, η Τus Αirways, η Πολιτική Αεροπορία και η Ηermes Αirports.

Στόχος της άσκησης είναι να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας εφαρμογής των σχετικών Σχεδίων Επιχειρήσεων, αλλά και ο συντονισμός και ανταπόκριση των υπόλοιπων συναρμόδιων υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν ενδεχόμενη αεροπειρατεία σε αεροσκάφος, εντός του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Η Κυπριακή Δημοκρατία, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το μόνο διχασμένο κράτος-μέλος της ΕΕ αναλαμβάνει την προεδρία της ‘Ενωσης από σήμερα και για έξι μήνες, φιλοδοξώντας να αφήσει το αποτύπωμά της για δεύτερη φορά από την ένταξή της το 2004.