Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 70χρονη μετά την πυρκαγιά στη Λεμεσό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 70χρονη μετά την πυρκαγιά στη Λεμεσό

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΔ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 70χρονη γυναίκα η οποία διασώθηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμά της στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, αφού υπέστη αναπνευστικό έγκαυμα και έγκαυμα δευτέρου βαθμού στην πλάτη.

Ο 30χρονος γιος της υπέστη επιφανειακό έγκαυμα στο πόδι και αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς έλαβε εξιτήριο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 20:00 χθες βράδυ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Οι δυο ένοικοι παγιδεύτηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, και διασώθηκαν μετά από την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία τους απεγκλώβισε με τη χρήση ειδικού ανυψωτικού μηχανήματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE