Θεσσαλονίκη: Νιόπαντρο ζευγάρι πήγε από την εκκλησία κατευθείαν στο… Μετρό

Θεσσαλονίκη: Νιόπαντρο ζευγάρι πήγε από την εκκλησία κατευθείαν στο… Μετρό

Μπορεί η κακοκαιρία BORA να «σφυροκοπά» μεγάλο μέρος της χώρας, όμως, η Θεσσαλονίκη δεν πτοήθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και τις καταιγίδες, καθώς χιλιάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του Μετρό.

Μάλιστα, ένα ζευγάρι είχε κανονίσει τον γάμο του για αυτό το διήμερο και μετά το μυστήριο επισκέφθηκαν τον σταθμό. Χέρι – χέρι φωτογραφήθηκαν στις σκάλες, με τα χαμόγελα να περισσεύουν.

«Θα παντρευτούμε όταν κατασκευαστεί το Μετρό»

Όπως αποκάλυψε η νύφη, ο άνδρας της πλέον τής είχε δώσει την υπόσχεση ότι θα παντρευτούν μόνο όταν λειτουργήσει το Μετρό και προς τιμήν του, το τήρησε.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE