Σε επιφυλακή η ΑΗΚ: Μικροπροβλήματα λόγω καιρού - Συστάσεις προς το κοινό

Σε επιφυλακή η ΑΗΚ: Μικροπροβλήματα λόγω καιρού - Συστάσεις προς το κοινό

Με προβλήματα μέσης τάσης σε μεμονωμένα υποστατικά σε Σωτήρα, Φρέναρος και Αγία Νάπα καταπιάνονται από το πρωί τα συνεργεία της ΑΗΚ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Ανέφερε ότι, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, παρουσιάστηκαν παγκύπρια μικροπροβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν. Εξήγησε ότι ήταν κυρίως προβλήματα παροχών, δηλαδή ενώσεων στις οικίες, οι οποίες, λόγω θερμοκρασίας, έχουν φυσική φθορά.

Τα προβλήματα, ανέφερε, επιδεινώνονται όταν έχουμε ψηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια χαμηλές. Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε ότι όλα τα συνεργεία είναι σε επιφυλακή για παρέμβαση όταν χρειαστεί.

Επεσήμανε, επίσης, ότι λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας καλό θα ήταν οι καταναλωτές να κλείνουν από τις πρίζες συσκευές όπως τηλεοράσεις και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε επίσης ότι η διαδικασία της υπογειοποίησης καλωδίων προχωρά κανονικά. Εξήγησε ότι σε περιπτώσεις επεκτάσεων αλλά και πυκνής βλάστησης, τα συνεργεία της ΑΗΚ προχωρούν με μεμονωμένα καλώδια τα οποία δεν παθαίνουν βραχυκύκλωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE