ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν παραδέχεται το ζεύγος για τον θάνατο του Γιαννάκη Χριστοδούλου

Δεν παραδέχεται το ζεύγος  για τον θάνατο του Γιαννάκη Χριστοδούλου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, οδηγήθηκαν εκ νέου το πρωί της Παρασκευής, 23/10, ο 35χρονος και η 26χρονη, οι οποίοι θεωρούνται ως ύποπτοι για το θανατηφόρο δυστύχημα, που έγινε στην Πάφο το Σάββατο 17/10 και στοίχισε τη ζωή στον 79χρονο, Γιαννάκη Χριστοδούλου.

Η αστυνομία μετά τη λήξη του πρώτου διατάγματος κράτησης τους, το οποίο ήταν για τέσσερις ημέρες ζήτησε ανανέωση της κράτησης του. Τέσσερις επιπλέον ημέρες για τον 35χρονο και δυο για την 26χρονη.

Το δικαστήριο επεφύλαξε την ανακοίνωση του για αύριο το Σάββατο, 24/10, στις 10:30 το πρωί. Το ζεύγος οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια του ΤΑΕ Πάφου μέχρι  νεωτέρας.

Το ανακριτικό έργο 

Πάντως σύμφωνα με το ανακριτικό έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 35χρονος το μοιραίο βράδυ πριν από το δυστύχημα, βρισκόταν στο μπάρτσελορ πάρτι του αδελφού του, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η  Αστυνομία κατέχει επίσης μαρτυρία ότι το πρωί του μοιραίου Σαββάτου κρατούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, ενώ θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να ομολογήσει την αλήθεια η 26χρονη σύντροφος του.

Κατά την ανάκριση οι δυο τους έπεσαν σε αντιφάσεις ,αφού πρώτα αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη υποστήριξε ότι στο αυτοκίνητο που ανήκει στη μητέρα της υπήρχαν ζημιές εδώ και αρκετές μέρες. Ανακρινόμενη όμως η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου αρνήθηκε κάτι τέτοιο ενώ το ίδιο σενάριο με την 26χρονη υποστήριξε και ο 35χρονος.

Οι έρευνες για εντοπισμό του αυτοκινήτου όπως γράψαμε στο ThemaOnline, ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή αφού εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες, καθώς και οπτικό υλικό που έδειχναν ότι επρόκειτο για αυτοκίνητο μάρκας Toyota και χρώματος ασημί.

Η τροχαία άρχισε ελέγχους σε Πάφο και Λεμεσό με μια λίστα αυτοκινήτων που έφτανε τα 800. Βέβαια, το χτύπημα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ήταν αυτό το οποίο «πρόδωσε» τον 35χρονο ο οποίος έκρυψε το όχημα στην οικία του, στο χωριό Κόνια της Πάφου.

Η Αστυνομία θα συνεχίσει τις καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα όπως και από το εργασιακό περιβάλλον των δυο υπόπτων. Καταλυτικό ρόλο ίσως να παίξουν μαρτυρίες από την γειτονιά του υπόπτου όπως επίσης και από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζε το προηγούμενο βράδυ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top