ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός γηπέδων οι 15 ΑΕΛίστες οπαδοί - Ελεύθεροι με εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ

Εκτός γηπέδων οι 15 ΑΕΛίστες οπαδοί - Ελεύθεροι με εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ

Τον αποκλεισμό τους από τα γήπεδα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους, αποφάσισε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για 15 οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι φέρονται να είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στην προσπάθεια τους να εισέλθουν στο Τσίρειο Στάδιο χωρίς εισιτήρια, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ΑΕΛ-ΑΡΗ.

Οι 15 νεαροί, ηλικίας από 15 μέχρι 24 ετών, κατηγορήθηκαν για συνάθροιση με σκοπό την οχλαγωγία και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ, ενώ εναντίον τους εκδόθηκε δικαστικό διάταγμα απαγόρευσης εισόδου σε αθλητικούς χώρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους, που ορίστηκε για τις 16 Νοεμβρίου. Παράλληλα, το δικαστήριο διέταξε όπως, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, οι 15 νεαροί να παρουσιάζονται στον Αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας και να παραμένουν εκεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕΛ.

Μηδενική θα είναι η ανοχή από πλευράς της Αστυνομίας στα φαινόμενα βίας στα γήπεδα, διαμήνυσε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος σημείωσε ότι «στόχος της Αστυνομίας είναι η άμεση διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων και η καταχώρηση τους ενώπιον του δικαστηρίου, σε μια προσπάθεια να δικάζονται άμεσα και να επιβάλλονται οι αρμόζουσες ποινές από το δικαστήριο».

Αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό, ο κ. Σωτηριάδης είπε πως 30 περίπου οπαδοί της ΑΕΛ που έφθασαν με λεωφορεία από την Πάφο, κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τη Θύρα 3, φορώντας κουκούλες και κασκόλ, ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν ξύλα και απαιτούσαν να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, σπρώχνοντας τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπεύθυνου ασφαλείας του γηπέδου, ο οποίος έκλεισε τις εισόδους και ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και άνδρες της ΜΜΑΔ και της αντιοχλαγωγικής ομάδας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τα 15 πρόσωπα, τα οποία ωστόσο αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top