«Έριξε» το ρεύμα η κακοκαιρία - Επηρεάζονται περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου - Πίνακας

«Έριξε» το ρεύμα η κακοκαιρία - Επηρεάζονται περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου - Πίνακας

Βλάβη σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι στο σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας λόγω κακοκαιρίας, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια καταναλωτικού φορτίου στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου, η ώρα 11:51 σημειώθηκε βλάβη στο σύστημα μεταφοράς λόγω κακοκαιρίας , που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια καταναλωτικού φορτίου της τάξης των 13 MW στην επαρχία Πάφου.

Για τη βλάβη έχει ενημερωθεί ο Ιδιοκτήτης Συστήματος Μεταφοράς (ΑΗΚ) και καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε τις περιοχές που επηρεάζονται

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE