Απόπειρα φόνου: Οι πρώτες πληροφορίες - Ένα ραντεβού που βάφτηκε με αίμα - Η συμμετοχή του αδερφού του θύματος - Εικόνα από το σημείο

Απόπειρα φόνου: Οι πρώτες πληροφορίες - Ένα ραντεβού που βάφτηκε με αίμα - Η συμμετοχή του αδερφού του θύματος - Εικόνα από το σημείο

Στο νοσοκομείο με άγνωστη μέχρι στιγμής την κατάσταση της υγείας του, βρίσκεται το θύμα το οποίο δέχθηκε πυροβολισμό. Το επεισόδιο σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό αργά το απόγευμα της Δευτέρας (30/12), με ένα πρόσωπο να δέχεται πυροβολισμό και τραυματίζεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αδερφός του θύματος κάλεσε την Αστυνομία, λέγοντας ότι ο αδελφός του δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι, από άλλο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα δυο αδέρφια φέρεται να μετέβησαν στην οικία άλλου προσώπου που βρίσκεται στην Αγία Φύλα. Οταν ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε , για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ανέσυρε όπλο και πυροβόλησε τον ένα εξ αυτών με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή πιθανόν με το όχημα των δυο αδερφών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις εμπλεκόμενοι είναι Ελληνοκύπριοι, γνωστοί στις Αστυνομικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί όπου διεξάγονται έρευνες με κάποια τεκμήρια να έχουν εντοπιστεί στη σκηνή, μεταξύ αυτών και κάλυκες στο δρόμο.

Επιπρόσθετα οι αρχές αναμένεται να ελέξουν τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα  στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE