LIFESTYLE

Δ. Αλεξάνδρου: Τελικά δεν είναι τόσο ψώνιο όσο νομίζουν πολλοί! Ξέρει να εκτιμάει και το κάνει δημόσια

Δ. Αλεξάνδρου: Τελικά δεν είναι τόσο ψώνιο όσο νομίζουν πολλοί! Ξέρει να εκτιμάει και το κάνει δημόσια

Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για το υπεροπτικό του ύφος αλλά και τις φαρμακερές του ατάκες, με το που κάθισε στην καρέκλα του κριτή στα φετινά καλλιστεία του MEGA.

Εμείς δανειζόμαστε ένα δημοσίευμα του ελληνικού People, που δείχνει πως ένας άνθρωπος για να πετύχει πρέπει να ξέρει να εκτιμά αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και τον βοήθησαν να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Τελικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πολύ ok παιδί και καθόλου καβαλημένος. Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο:

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται γι’ ακόμα μια χρονιά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και μέσω συνέντευξής του γυρνάει το χρόνο πίσω και αποκαλύπτει τι θυμάται από την πρώτη συνάντησή του με την παρουσιάστρια και ποια είναι η συμβουλή της που δε θα ξεχάσει.

Menegaki alexandrou (2)

«Συναντηθήκαμε στον αέρα της εκπομπής, όπου με είχε καλέσει για συνέντευξη. Με εντυπωσίασε, γιατί ήξερε λεπτομέρειες της επαγγελματικής μου πορείας. Από αυτήν την πρώτη συνάντηση θεωρώ ότι είχε σκεφτεί να συνεργαστούμε και ουσιαστικά περνούσα από κάστινγκ εν αγνοία μου. Πέρασε τόσο ευχάριστα η ώρα μαζί της, που τελείωσε η συνέντευξη χωρίς να το καταλάβω. Στη συνέχεια, μου πρότεινε να πάω και δεύτερη και τρίτη φορά στην εκπομπή και η πρόταση συνεργασίας έγινε στον αέρα. Όταν το άκουσα, δεν το πίστεψα. Στην πορεία κατάλαβα ότι το εννοούσε», εξομολογείται στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!.

Ποια συμβουλή της έχει κρατήσει, όμως, σαν φυλαχτό; «Η Ελένη είναι άνθρωπος που δίνει χώρο στους συνεργάτες της. Θέλει αυτοί που βγαίνουν στον αέρα να είναι πάντα όμορφοι, περιποιημένοι, κι αυτό δείχνει ότι δεν είναι ανταγωνιστική και ότι είναι άτομο απελευθερωμένο. Θέλει το αποτέλεσμα που θα βγει προς τα έξω να είναι καλό, γι’ αυτό όλα περνούν από το χέρι της. Την πρώτη σεζόν μου είχε πει: “Μην είσαι επιπόλαιος και βιαστικός και όλα θα έρθουν στην ώρα τους, σιγά σιγά”. Τότε δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε και είχα σκεφτεί: “Εντάξει, δεν ασχολούμαστε και με την πυρηνική φυσική”. Τώρα, ύστερα από δύο χρόνια, κατάλαβα ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο όπου αν δεν προσέξεις, μπορείς να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Γι’ αυτό καλό είναι, μέχρι να αποκτήσεις πείρα, να κάνεις λίγο πίσω».

Έχουν υπάρξει σχόλια που τον ενόχλησαν; «Έχω ακούσει να με λένε “γλάστρα”», παραδέχεται το μοντέλο και παρουσιαστής και συνεχίζει: «Δε με ενδιαφέρει ούτε πρόκειται να δώσω σημασία στο σχόλιο κάποιου που δε με ξέρει. Θέλω να μάθω την τηλεόραση και δεν υπάρχει καλύτερη δασκάλα από την Ελένη Μενεγάκη. Θα μπορούσα ενδεχομένως να είμαι σε μια άλλη εκπομπή, όπου θα είχα ίσως περισσότερο χρόνο, αλλά θα έπρεπε να ό,τι κάνω, να το κάνω μόνος μου. Η Ελένη, 20 χρόνια τώρα, έχει αποδείξει ότι ξέρει την τηλεόραση καλύτερα από τον καθένα, οπότε όταν είσαι δίπλα της μόνο κέρδος έχεις. Δε με νοιάζει λοιπόν αν θα με πουν γλάστρα, ούτε- για την ώρα- να έχω μεγαλύτερο ρόλο στην εκπομπή».

Menegaki alexandrou (1)

Τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για το γεγονός ότι πολλά αγόρια στα εφηβικά τους δωμάτια είχαν ως αφίσα την Ελένη Μενεγάκη: «Σε μένα το λες; Δε ξέρω κανένα άνδρα τουλάχιστον στο δικό μου κύκλο, που να μην του αρέσει η Ελένη Μενεγάκη ως γυναίκα. Δεν είναι η μόνη που είναι ξανθιά, με γαλανά μάτια. Το μυστικό της είναι ότι, ακόμα και αν δεν την ξέρεις, τη λατρεύεις. Αυτή η γυναίκα, απλώς δεν υπάρχει. Είναι πανέμορφη. Περνάει ο χρόνος και δεν την ακουμπάει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top