Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol: Ανέβασε στo διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου - Χειροπέδες σε 42χρονο

Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol: Ανέβασε στo διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου - Χειροπέδες σε 42χρονο

Νέα υπόθεση κατοχής και διάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, διερευνά η Αστυνομία, που στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, προχώρησε σήμερα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 42 ετών. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που λήφθηκε στην Αστυνομία μέσω της Europol και ανέφερε ότι, χρήστης λογαριασμού σε διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο και απέστειλε, αρχείο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Ακολούθησαν εξετάσεις από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από τις οποίες εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 42χρονου υπόπτου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατακρατήθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο 42χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απόκτησης/ κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε υλικό παιδικής πορνογραφίας, και διάδοσης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Σειρά μέτρων στήριξης ανακοινώνει, σήμερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από την συνεχιζόμενη περιφερειακή αστάθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE