Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς: Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί - Κατάφεραν να διαφύγουν προς τη νεκρή ζώνη

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς: Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί -  Κατάφεραν να διαφύγουν προς τη νεκρή ζώνη

Γύρω στις 8 χθες βράδυ, ενώ μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία στην περιοχή Ποταμιάς, αντιλήφθηκαν τρία οχήματα να κινούνται δια μέσου της νεκρής ζώνης.

Μέλη του Ουλαμού επιχείρησαν να ανακόψουν τα εν λόγω οχήματα όταν ένας εκ των οδηγών ανέπτυξε ταχύτητα και οδήγησε το όχημά του προς έναν από τους αστυνομικούς που είχε εξέλθει από το υπηρεσιακό όχημα για την ανακοπή τους.

Το μέλος της Αστυνομίας έκανε χρήση του υπηρεσιακού του πιστολιού στοχεύοντας στα ελαστικά του αυτοκινήτου, ωστόσο ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος καθώς και του δεύτερου οχήματος κατάφεραν να διαφύγουν προς τη νεκρή ζώνη.

Ακολούθως, έγινε σήμα στον οδηγό και του τρίτου οχήματος να σταματήσει, ωστόσο και αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας το όχημά του προς το μέλος της Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός πρόλαβε να εισέλθει στο υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του υπόπτου να προσκρούσει στο μπροστινό μέρος του υπηρεσιακού οχήματος. Έγινε ρίψη πυροβολισμών στα ελαστικά και του συγκεκριμένου οχήματος, ο οδηγός του οποίου επίσης κατάφερε να διαφύγει προς τη νεκρή ζώνη.

Τρία μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και τους παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας λόγω κακώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

Σε μια εφ’ όλης της ύλης τοποθέτηση προέβη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Φυτιρής, σχετικά με τις σοκαριστικές καταγγελίες της Ιωάννας Φωτίου (Annie Alexoui) που έχουν προκαλέσει «σεισμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE