ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι η εθνική επέτειος – Αναμένεται σφοδρή επιδείνωση του καιρού

Με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι η εθνική επέτειος – Αναμένεται σφοδρή  επιδείνωση του καιρού

Δεν θα μας κάνει την χάρη ο καιρός σήμερα να απολαύσουμε την αργία της εθνικής επετείου!

Συγκεκριμένα, σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται το πρωί μεμονωμένες βροχές, αλλά κυρίως μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 μποφόρ, με μεγαλύτερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως και μεμονωμένη καταιγίδα στα νότια, ανατολικά και βόρεια παράλια, ενώ αργότερα αναμένεται σε κάποιες περιοχές βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top