Σου αρέσουν τα ταξίδια; Αυτοί είναι οι τρεις νέοι προορισμοί από Πάφο με Ryanair

Σου αρέσουν τα ταξίδια; Αυτοί είναι οι τρεις νέοι προορισμοί από Πάφο με Ryanair

Με τρεις νέους προορισμούς θα συνδέει το αεροδρόμιο Πάφου κατά την χειμερινή περίοδο η αεροπορική εταιρεία Ryanair. Συμφωνα με την Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports Μαρία Κουρούπη η εταιρεία εντάσσει στο χειμερινό πτητικό πρόγραμμά της το Αμμάν, το Λίβερπουλ και το Μπέρμιγχαμ».

Η κα. Κουρούπη ανέφερε ακόμα ότι «από την ανάληψη της διαχείρισης των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, έχουμε επιτύχει σημαντική διεύρυνση της συνδεσιμότητας της Κύπρου καθώς αναγνωρίζουμε τον καταλυτικό ρόλο της στην ανάπτυξη της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας».

Σημείωσε επίσης πως «η διατήρηση του θετικού μομέντουμ που αναπτύχθηκε αποτελεί σημαντική πρόκληση και για την επόμενη χρονιά με πρωταρχικό, μεσοπρόθεσμο στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου, όπου θα χρειαστεί σωστή στρατηγική για ανάπτυξη νέων προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών και την συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού».

Πηγή: pafoslive.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE