Διασωληνωμένος 18χρονος μετά τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

Διασωληνωμένος 18χρονος μετά τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας φόνου και τραυματισμού τριών προσώπων, ηλικίας 18, 19 και 16 ετών, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ οι 18χρονος, 19χρονος, 16χρονος, μαζί με τέταρτο πρόσωπο, επίσης ηλικίας 16 ετών, βρίσκονταν στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού, στη Λεμεσό, γύρω στις 8.25 χθες το βράδυ, δέχθηκαν επίθεση από τρία πρόσωπα, με μαχαίρι. Από την επίθεση που δέχθηκαν, τραυματίστηκαν οι 18χρονος, 19χρονος και 16χρονος.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι, έφερε βαθύ τραύμα στον θώρακα. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι κρίσιμη.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον θώρακα. Έτυχε περίθαλψης και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του, να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Ο 19χρονος μετέβηκε για ιατρικές εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, τραυματισμού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Δείτε φωτογραφίες του ThemaOnline από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.