Στους δρόμους η Αστυνομία από αύριο: Πόσο θα διαρκέσει η εκστρατεία και ποιος είναι ο στόχος

Στους δρόμους η Αστυνομία από αύριο: Πόσο θα διαρκέσει η εκστρατεία και ποιος είναι ο στόχος

Από αύριο, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025, ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης και αστυνόμευσης για χρήση ζώνης ασφάλειας, καθώς επίσης και ανυψωτικών καθισμάτων, αλλά και για τη μη χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025 και στόχος της είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και η μείωση των οδικών συγκρούσεων.

Η απόσπαση προσοχής των οδηγών αποτελεί από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες στην πρόκληση οδικών συγκρούσεων, ενώ από την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων κατά την τριετία 2021 – 2023, ποσοστό 52.5% των νεκρών οδηγών και επιβατών οχημάτων, δεν έφεραν ζώνη ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE