Φόρεσε χειροπέδες 61χρονος και ανακρίνεται - Ύποπτος για κακοποίηση σκύλου

Φόρεσε χειροπέδες 61χρονος και ανακρίνεται - Ύποπτος για κακοποίηση σκύλου

Στην σύλληψη 61χρονου προχώρησε σήμερα Δευτέρα η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κακοποίησης και κακομεταχείρισης σκύλου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου όπου και ανακρίνεται.

Στο μεταξύ ο 30χρονος, ιδιοκτήτης σκύλου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ερευνών σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση κακοποίησης ζώου στην Πέγεια αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή χωρίς να κατηγορηθεί.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο σκύλος εντοπίστηκε τυχαία από γυναίκα σε κάδο απορριμάτων στην Πέγεια, η οποία προχώρησε ακολούθως στην καταγγελία το βράδυ της Παρασκευής.

Το ζώο νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική και είναι σε άσχημη κατάσταση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE