ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα ο γυναικολόγος που αρνήθηκε να παραστεί σε τοκετό – Διοικητικές έρευνες και για άλλους δυο γιατρούς!

Σε διαθεσιμότητα ο γυναικολόγος που αρνήθηκε να παραστεί σε τοκετό – Διοικητικές έρευνες και για άλλους δυο γιατρούς!

Δυο διοικητικές έρευνες και μια διαθεσιμότητα έχουν διαταχτεί από το υπ. Υγείας αφού οι καταγγελίες για ανάρμοστα περιστατικά στα δημόσια νοσηλευτήρια βοούν.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», μέχρι στιγμής έχουν διαταχθεί δυο διοικητικές έρευνες και μια διαθεσιμότητα.

Οι διοικητικές έρευνες αφορούν το περιστατικό με τον γιατρό ο οποίος φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες  σε ασθενείς, ενώ η δεύτερη έρευνα αφορά την περίπτωση με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος απολύθηκε από το Γ.Ν Λευκωσίας χωρίς να υποβληθεί σε εγχείρηση, δίνοντας του μόνο παυσίπονα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός στην Κύπρο έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ασθενείς!​

Δείτε το… «κόστωμα» του ποδοσφαιριστή – Λάθος διάγνωση στις Πρώτες Βοήθειες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η διαθεσιμότητα αφορά τον γυναικολόγο από την Πάφο ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί σε τοκετό και πέραν τούτου συμπεριφέρθηκε με ανάρμοστο τρόπο στην έγκυο γυναίκα λέγοντας της χαρακτηριστικά: «τι φταίω εγώ αν έκανες σεξ το βράδυ και ήρθε πρόωρος τοκετός».

Σάλος στην Πάφο μετά από καταγγελία-βόμβα εγκύου: «Τι φταίω εγώ αν έκανες σεξ το βράδυ και σου ήρθε πρόωρος τοκετός;» της είπε ο γιατρός

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top