Δημήτρης Πετρόπουλος: Στην τηλεόραση αντιμετωπίζουν τους ηλικιωμένους σαν αναγκαίο κακό

Δημήτρης Πετρόπουλος: Στην τηλεόραση αντιμετωπίζουν τους ηλικιωμένους σαν αναγκαίο κακό

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό, τον οποίο θεωρεί κοινωνικό εφιάλτη που επηρεάζει όχι μόνο την τέχνη, αλλά και την καθημερινή ζωή.

Υποστήριξε ότι στην τηλεόραση, οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζονται ως «αναγκαίο κακό», με τη συμμετοχή τους να περιορίζεται, ενώ προτιμώνται νεότεροι ηθοποιοί για ρόλους ηλικιωμένων. Αντίθετα, στο θέατρο, η εικόνα παίζει μικρότερο ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewsCy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE