Πάτε στα ορεινά; Ανοικτοί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα αλλά…προσοχή – Δείτε ποιοι είναι ολισθηροί λόγω παγετού

Πάτε στα ορεινά; Ανοικτοί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα αλλά…προσοχή – Δείτε ποιοι είναι ολισθηροί λόγω παγετού

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, ωστόσο η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, αφού λόγω παγετού, οι δρόμοι στις περιοχές του Τροόδους είναι ολισθηροί.

Ειδικότερα, ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι:

Πεδουλά-Προδρόμου
Προδρόμου-Λεμίθου
Κακοπετριάς-Pinewood-Πεδουλά
Πεδουλά-Κύκκου-Κάμπου
Κακοπετριάς-Καρβουνά

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία, ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE