Καταδίωξη στη Λάρνακα: Προσπάθησαν να διαφύγουν και έπεσαν σε γκρεμό - Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Καταδίωξη στη Λάρνακα: Προσπάθησαν να διαφύγουν και έπεσαν σε γκρεμό - Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 53 χρονών προσπάθησαν να διαφύγουν απο τις Αρχές γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. 

Τα Μέλη της Αστυνομίας τους έκαναν σήμα να σταματήσουν και τα δύο πρόσωπα δεν συμμορφώθηκαν.

Οι αστυνομικοί αφού καταδίωξαν το όχημα που επέβαιναν οι δύο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσαν σε γκρεμό ύψους 4 μέτρων.

Τόσο ο 43χρονος όσο και ο 53χρονος έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή περιουσίας καθώς στο όχημα εντοπίστηκαν πιστωτικές κάρτες και μπαταρίες φορτηγών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE