ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσός: Χειροπέδες στον απατεώνα με τις pay-safe – Τον αναγνώρισε υπάλληλος περιπτέρου

Λεμεσός: Χειροπέδες στον απατεώνα με τις pay-safe – Τον αναγνώρισε υπάλληλος περιπτέρου

Στην «φάκα» της Αστυνομίας έπεσε 24χρονος νεαρός που εξαπατούσε τα περιπτερά της Λεμεσού και αποσπούσε χρήματα μέσω των pay safe.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο 24χρονος ύποπτος εμφανίζονταν ως υπεύθυνος  της εταιρεία για τις μηχανές.

Να υπενθυμίσουμε πως πρώτο το ThemaOnline είχε αποκαλύψει από τις 23 Αυγούστου 2015 την απίστευτη κομπίνα με τις Pay-Safe. 

Συγκεκριμένα προφασιζόμενος ότι είναι τεχνικός ή διευθυντής ή εκπρόσωπος κάποιας από τις εταιρείες διανομής πιστωτικών καρτών PaySafe στην Κύπρο, τους έλεγε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης πιστωτικών καρτών PaySafe και έτσι τους εξαπατούσε.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 24χρονος ύποπτος συνελήφθει την Δευτέρα το απόγευμα (02/11) καθώς η Αστυνομία μέσω εντάλματος, διενέργησε έρευνα στην οικία του όπου και παρέλαβε διάφορα τεκμήρια. Ο 24χρονος ακολούθως οδηγήθηκε στο τμήμα.

Στο ΤΑΕ Λεμεσού υπήρχε καταγγελία από εργαζόμενη σε περιπτέρο, όπου ο νεαρός εμφανίστηκε ως υπάλληλος των εταιρειών pay safe.

Η νεαρή υπάλληλος του περιπτέρου αναγνώρισε το ύποπτο, ενώ ο ίδιος τέθηκε υπό σύλληψη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ελεύθερος κι ωραίος ο κομπιναδόρος με τις Pay Safe – Απέσπασαν 8350 ευρώ

Απίστευτη κομπίνα σε περίπτερα της Λεμεσού – «Κλέβει» κωδικούς από τις pay safe (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε το τελευταίο διάστημα το ΤΑΕ Λεμεσού καθώς από τον περασμένο Αύγουστο, άγνωστοι αποσπούσαν από περιπτερά και μαγαζιά κωδικούς pay safe.

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top