Καψόνι του Ντόναλντ Τραμπ στον Πρόεδρο της Πολωνίας – Τον έστησε για 1,5 ώρα και τον είδε για 11 λεπτά

Καψόνι του Ντόναλντ Τραμπ στον Πρόεδρο της Πολωνίας – Τον έστησε για 1,5 ώρα και τον είδε για 11 λεπτά

Τουλάχιστον προσβλητική ήταν η στάση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον Πρόεδρο της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα.

Οι δυο ηγέτες ήταν να συναντηθούν στο Μέριλαντ και ο Ντόναλντ Τραμπ «έστησε» τον Πρόεδρο της Πολωνίας αναγκάζοντάς τον να περιμένει μιάμιση ώρα. Και ενώ η συνάντηση ήταν να κρατήσει μια ώρα τελικά είχε διάρκεια μόλις 11 λεπτά.

Η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Αντρέι Ντούντα στο Μέριλαντ επρόκειτο να ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. Ωστόσο, ξεκίνησε στις 8:30 μ.μ. επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθυστέρησε να αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Για ακόμα μια φορά η συμπεριφορά του Τραμπ και των συνεργατών του απέναντι στην Ευρώπη είναι ταπεινωτική. Βέβαια αυτό που σχολιάζεται πολύ είναι και το γεγονός ότι ο Πολωνός πρόεδρος ανέχθηκε αυτή την συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE