Ανατροπή οχήματος στη Λεμεσό: Κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Ανατροπή οχήματος στη Λεμεσό: Κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Κλειστή είναι γύρω στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, παρά την έξοδο προς Ύψωνα και Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, λόγω ανατροπής οχήματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και διενέργεια εξετάσεων. Η οδηγός του αυτοκινήτου παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται όπως οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE