Τι κατέδειξαν οι νεκροτομές στα τέσσερα πρόσωπα από το πολύνεκρο ναυάγιο - Σήμερα στους άλλους τρεις

Τι κατέδειξαν οι νεκροτομές στα τέσσερα πρόσωπα από το πολύνεκρο ναυάγιο  - Σήμερα στους άλλους τρεις

Διενεργήθηκαν χθες Τρίτη (18/3) οι νεκροτομές των τεσσάρων προσώπων από τα επτά που ανασύρθηκαν νεκρά από το ναυάγιο από το σκάφος που ναυάγησε ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο, σε διεθνή χωρικά ύδατα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των νεκροτομών, ο θάνατος των τεσσάρων προσώπων οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος ενώ παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και DNA.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, oι νεκροτομές των άλλων τριών προσώπων θα διενεργηθούν σήμερα (19/3) το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE